За нас

Кои сме ние

ГЛОБАЛ ГРОУП КОНСАЛТИНГ ДОО Скопје претставува реномирана компанија која нуди за бизнис консалтинг (даночен, економски и правен консалтинг), ревизорски услуги, сметководствени услуги и правни услуги.
Вработените во компанијата и нејзините надворешни стручни соработници се експерти во својата област и благодарение на нивната стручност и ефикасна работа, компанијата брои голем број на задоволни клиенти. Честите промени на Законската регулатива и нивното следење го преокупираат работното време на денешните претприемачи.
Нашата мисија е ажурно следење на законските измени и навремено и ажурно информирање на нашите клиенти околу настанатите измени и нивното влијание врз нивната секојдневна работа. Ние нудиме професионален пристап, ефикасност, ефективност, ажурност и водиме комплетна грижа за правилна и законска работа на нашите клиенти.

Некои Факти

Честите промени на Законската регулатива, обврските кои компаниите треба да ги извршуваат спрема државната администрација, грижата за вработените, водење на задолжителни сметководствени евиденции и финансиски евиденции и анализи го преокупираат работниот ден на денешниот претприемач. Работата на претприемачот е развој на компанијата и зголемување на профит. Доверете ги сите административни работи, правни, сметководствени и финансиски услуги на професионалци. Единствена ваша грижа нека биде само правењето профит и растот и развојот на компанијата

Нашето искуство

Ревизија
Бизнис консалтинг
Сметководство и финансии
Правни услуги

НАШИ КЛИЕНТИ

Нашиот професионален пристап, долгогодишно искуство и експертиза се нашите силни страни. Затоа говори и фактот дека голем број на домашни и странски компании ни ја укажаа нивната доверба и работаат со нас:
 
Меѓународни компании како Baumit од Австрија, SZU GmbHLutex, SolvVision од Германија, NCAB GROUPSDNit од Шведска, Allocate Software од Велика Британија, Cagatay Cablo од Турција BCC Group од Азербајџан, Info KodBiosistemi од Хрватска, БТБ Македонија, KK Makedonija од Бугарија, Falko, Intrakat од ГрцијаMCashFlexCredit и мнгу други. Исто така и голем број на домашни компании работаат со нас, МАСОН ИнженерингКАЗ ГроупДЕ-НИ Мебел, Горска ВодаСолетаХЕТА Лизинг, Извор, Икора,  СаникМактрендOcean inzenering technologiesТонус ЛебРед Шпед, ТехнотрансФРИГОТЕХНИКААнти стрес собаМБД Гроуп   и голем број  други компании.

Нашиот тим

Јани Павловски

Магистер по право

Симона Павловска

Овластен ревизор

Горан Костески

Овластен ревизор

Наум Павловски

Дипломиран економист

Тања Петковска

Дипломиран економист

Ана Кузманоска

Дипломиран економист

Сокол Малевски

административен асистент

Александар Рулески

овластен ревизор

Елпида Трајчевска

помошник ревизор