[vc_row css=”.vc_custom_1484563754192{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 80px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1484233836282{padding-right: 30px !important;}”][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text 0=””][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1484233843347{padding-left: 30px !important;}”][title trd_secttl=”Кои сме ние” trd_ttl_typ=”2″][vc_column_text]

ГЛОБАЛ ГРОУП КОНСАЛТИНГ ДОО Скопје претставува реномирана компанија која нуди за бизнис консалтинг (даночен, економски и правен консалтинг), ревизорски услуги, сметководствени услуги и правни услуги.
Вработените во компанијата и нејзините надворешни стручни соработници се експерти во својата област и благодарение на нивната стручност и ефикасна работа, компанијата брои голем број на задоволни клиенти. Честите промени на Законската регулатива и нивното следење го преокупираат работното време на денешните претприемачи.
Нашата мисија е ажурно следење на законските измени и навремено и ажурно информирање на нашите клиенти околу настанатите измени и нивното влијание врз нивната секојдневна работа. Ние нудиме професионален пристап, ефикасност, ефективност, ажурност и водиме комплетна грижа за правилна и законска работа на нашите клиенти.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1484237793306{padding-right: 30px !important;}”][title trd_secttl=”Некои Факти ” trd_ttl_typ=”2″][vc_column_text]

Честите промени на Законската регулатива, обврските кои компаниите треба да ги извршуваат спрема државната администрација, грижата за вработените, водење на задолжителни сметководствени евиденции и финансиски евиденции и анализи го преокупираат работниот ден на денешниот претприемач. Работата на претприемачот е развој на компанијата и зголемување на профит. Доверете ги сите административни работи, правни, сметководствени и финансиски услуги на професионалци. Единствена ваша грижа нека биде само правењето профит и растот и развојот на компанијата

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1484237781081{padding-left: 30px !important;}”][title trd_secttl=”Наши Вештини” trd_ttl_typ=”2″][progressbar trd_progressbar=”%5B%7B%22pbar_itmttl%22%3A%22%D0%A0%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0%22%2C%22pbar_skill_prcntg%22%3A%2284%22%7D%2C%7B%22pbar_itmttl%22%3A%22%D0%91%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%81%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3%22%2C%22pbar_skill_prcntg%22%3A%2285%22%7D%2C%7B%22pbar_itmttl%22%3A%22%D0%A1%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%20%D0%B8%20%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%B8%22%2C%22pbar_skill_prcntg%22%3A%2275%22%7D%2C%7B%22pbar_itmttl%22%3A%22%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%20%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8%22%2C%22pbar_skill_prcntg%22%3A%2287%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][title trd_secttl=”НАШИОТ ТИМ” trd_ttl_typ=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=”” content_placement=”top” css_animation=”none”][vc_column 0=””][selct_team trd_team_member=”%5B%7B%22trd_selct_team%22%3A%22171%22%7D%2C%7B%22trd_selct_team%22%3A%22170%22%7D%2C%7B%22trd_selct_team%22%3A%22169%22%7D%2C%7B%22trd_selct_team%22%3A%22168%22%7D%2C%7B%22trd_selct_team%22%3A%221501%22%7D%2C%7B%22trd_selct_team%22%3A%221628%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row]